Ajankohtaista

 • Pelastusharjoitus Tapiolan metroasemalla perjantaina 22.9.Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos harjoittelee Tapiolan metroasemalla 22.9. noin klo 9.45-15.00. Harjoituksessa testataan länsimetron matkustajaturvallisuutta kuvitteellisessa evakuointitilanteessa aidossa metron toimintaympäristössä.

  Harjoituksen aikana aseman läheisyydessä liikkuu paljon hälytysajoneuvoja. Harjoituksessa käytetään vaaratonta, väriltään vaaleanharmaata harjoitussavua, joka ei ole terveydelle haitallisia. Savua tulee vapautumaan ilmaan metron savunpoistokuiluista ja leviämään vallitsevan tuulensuunnan mukaan. Harjoitussavusta ei tule soittaa Hätäkeskukseen, mikäli sille ei havaita muuta lähdettä kuin harjoitus.

  Pelastuslaitos pahoittelee harjoituksesta aiheutuvaa haittaa alueen asukkaille ja yrityksille sekä muille siellä liikkuville. Haittavaikutusten minimoimiseksi turhaa liikkumista alueella tulee välttää. Harjoituksen toteuttaminen tuottaa arvokasta tietoa metroliikenteen turvallisuuden kehittämiseksi, joka koituu meidän kaikkien yhteiseksi hyödyksi.

  Lisätietoja harjoituksesta:

  Länsimetro Oy, viestintäjohtaja Satu Linkola, puh. 046 877 3392

  Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, palopäällikkö Heikki Kervinen, puh 09 8162 8699 (vaihde).

  Lue lisää
 • Muutoksia Kauppamiehentiellä Tapiolassa 22.5. alkaen

  Kauppamiehentie 4 tontilla aloitetaan uuden Tapiolan Taika -asuinkerrostalon rakennustyöt. Työmaa alkaa louhinta- ja maanrakennustöillä toukokuussa 2017. Töistä voi aiheutua melu- ja pölyhaittoja tontin lähikiinteistöille.


  Työmaa muuttaa liikennejärjestelyjä Kauppamiehentiellä. Työmaan kohdalla katu muuttuu yksisuuntaiseksi (länsi-itä-suuntainen) ja nykyiset jalankulku- ja pyöräily-yhteydet siirtyvät Heikintorin läheisyyteen. 


  Työmaasta aiheutuvat järjestelyt kestävät kokonaisuudessaan vuoden 2018 kesään saakka.

  Tapiolan Taika -asuinkerrostalon asuntoihin voi tutustua Kauppamiehentie 6 pysäköintipaikalla sijaitsevassa esittelytilassa. Tervetuloa!

   

  Lisätietoja:

  Jenna Roivainen,

  JM-Suomi Oy

  puh. 050 410 5902

  jenna.roivainen@jmoy.fi

  www.jmoy.fi

   

  Lue lisää
 • Ilmainen pysäköinti Kesänavauksessa, katso ohjeet täältä!Tapiolan Kesänavausta vietetään 19.–20.5. Katso alta ohjeet maksuttoman pysäköinnin lunastukseen.  Maksuton pysäköinti Tapiola Parkissa AINOAn puhelinsovelluksen sekä Taskuparkki-sovelluksen ladanneille! Huom. sovellus tulee olla ladattuna ja rekisteröitynä ennen pysäköintihalliin ajamista!

  1. Lataa AINOA mobiilisovellus Google Play-kaupasta tai App Storesta ennen kuin ajat halliin.
  2. Mene AINOAn sovelluksen "Pysäköinti" alasivulle ja rekisteröidy Taskuparkki-sovellukseen
  3. Rekisteröidy AINOAn kanta-asiakkaaksi ja täytä omat tietosi Taskuparkki-sovellukseen (myös maksukortin tieto tulee täyttää)

  Sisään ja ulos ajaminen sovelluksella:
  1. Aja Tapiola Parkin sisäänajopuomille ja avaa Taskuparkki sovellus
  2. Valitse näytöltä "Pysäköi tänne"
  3. Tämän jälkeen paina "Käy sisään", jolloin puomi aukeaa noin 3-6 sek. sisällä painamisesta
  4. Ajaessasi ulos pysäköintilaitoksesta aja suoraan ulosajo portille
  5. Paina Taskuparkki-sovelluksessa painiketta "Poistu", jolloin puomi aukeaa noin 3-6 sek. sisällä painamisesta

  Taskuparkki lähettää sähköpostilla kuitin tapahtumasta pysäköinnin päätyttyä.
  Pysäköintiedun saa vain ajamalla sisään ja ulos taskuparkki sovelluksella ja sovellus tulee olla asennettuna ja rekisteröityminen tehtynä puhelimeen ennen pysäköintilaitokseen saapumista. Lisätiedot: ainoatapiola.fi/pysakointi
  Lue lisää
 • Tapiolan Kesänavaus 19.–20.5.Kesä alkaa Tapiolasta!
  Tervetuloa viettämään kesänavausta yhdessä Street Food Carnivalin ruokarekkojen sekä muun kesäisen ja iloisen tapahtuman kera!

  Katso ohjelma ja tarjoukset osoitteesta www.tapiolankeskus.fi/kesänavaus

  Lisäksi lauantaina 20.5. vietetään jälleen valtakunnallista Ravintolapäivää! Tervetuloa kaikki oman elämänsä kotikokit ja herkkusuut perustamaan oma ravintola Sampotorille, Heikintorin edustalle la 20.5. Lue lisää ravintolapäivästä: restaurantday.org

  Lue lisää
 • Torijumppaa torstaisinTervetuloa iloisesti liikkumaan! Torijumppaa torstaisin 11.5.-22.6. Tuulikinsillalla.
  Kaikille sopiva rauhallinen kesäjumppa. Tunnilla jumpataan seisten ja harjoitetaan lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehonhallintaa. Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

  Paikkana toimii Tuulikinsilta, AINOAn vieressä Garden-hotellin puolella torstaisin klo 11.30–12.15, 11.5.–22.6 (huom. ei 25.5.)

  Tervetuloa liikkumaan iloisesti!
  Lue lisää
 • Yllättikö nälkä tai jano?Tapiolan 30 kahvilaa ja ravintolaa sammuttavat janon ja täyttävät vatsat!


  Oheisesta kartasta näet kätevästi Tapiolan keskuksen kahviloiden ja ravintoloiden sijainnit.  Tervetuloa herkuttelemaan! Kahviloiden ja ravintoloiden aukioloajat ja lisätiedot: tapiolankeskus.fi/kahvilat-ravintolat
  Lue lisää
 • Länsimetro tiedottaa: Pelastuslaitos harjoittelee Tapiolassa 10.4. ja 12.4.Länsimetro tiedottaa: Pelastuslaitos harjoittelee Tapiolassa 10.4. ja 12.4. - savua aseman lähistöllä.

  Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos harjoittelee tulipalon sammuttamista ja henkilöpelastusta maanantaina 10.4. Tapiolan asemalla. Harjoitus alkaa klo 9:00 ja kestää arviolta klo 16:00 saakka. Harjoituksia jatketaan myös keskiviikkona 12.4. aamupäivällä.

  Pelastusharjoitukset ovat osa länsimetron käyttöönottoa. Harjoitusten tavoitteena on harjoitella pelastamista länsimetron turvallisuusjärjestelmiä hyödyntäen. Samalla harjoitellaan eri tahojen, kuten pelastuslaitoksen, HKL:n metrovalvomon sekä muun henkilöstön, ensihoidon ja poliisin yhteistoimintaa.

  Savunpoistojärjestelmien testaus edellyttää savun käyttöä, ja harjoitussavu kulkeutuu väistämättä myös maan pintaan harjoituspaikkojen läheisyydessä. Savusta ei tarvitse ilmoittaa hätäkeskukseen - varsinkin, jos kohteen vieressä on jo pelastuslaitoksen ajoneuvoja.

  Aamupäivällä 10.4. savua voi olla havaittavissa Tapiontorin tienoilla, koska tällöin testataan Tapiolan itäistä savunpoistokuilua. Iltapäivällä savua voi puolestaan näkyä läntisen savunpoistokuilun ympäristössä Merituulentiellä ja Urheilupuiston metroaseman suunnalla. Keskiviikkona 12.4. savua voi nähdä Kelohongantien kuilun ympäristössä.

  Osallistuvia pelastusyksiköitä on harjoituksen aikana paikalla runsaasti, joten metroaseman sisäänkäyntien ja kuilujen läheisyydessä liikkuminen voi olla hankalaa. Yleisöä pyydetäänkin välttämään turhaa liikkumista alueella harjoituksen aikana.

  Lisätietoja:
  Palomestari Kalle Ristola, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, puh 09 8162 8699, kalle.ristola@espoo.fi
  Viestintäjohtaja Satu Linkola, Länsimetro Oy, puh. 046 877 3392, satu.linkola(at)lansimetro.fi
  Lue lisää
 • Yllätysmunia Tapiolassa!Pääsiäispupu on piilottanut yllätysmunia Samporille!
  Tule etsimään pääsiäismunia Sampotorille ja käytä munien edut hyödyksesi alueen liikkeissä!  Lue lisää: tapiolankeskus.fi/pääsiäisrieha tai liity tapahtumaan Facebookissa!
  Lue lisää
 • Huippuesiintyjiä AINOAn avajaisissa!Kauppakeskus AINOA laajenee 16.3. ja avajaisia juhlitaan sunnuntaihin saakka! Luvassa ohjelmaa ja huippuesiintyjiä.


  AINOAn laajennusosaan avautuu uuden sukupolven Stockmann-tavaratalo sekä 20 muuta uutta liikettä ja palvelua. Ravintolatarjontaan oman mausteensa tuovat mm. Street Gastro, Chalupa, Pizza Hut, Subway, Fafa’s, Fazer Café sekä Jungle Juice Bar. Tapiolan legendaarinen Kaisan Café avautui AINOAn 1. kerrokseen tammikuussa ja Espoon ainoa Sandro-ravintola avaa upean ravintolansa AINOAn vierelle toukokuussa. Tutustu AINOAn laajennukseen ja uusiin liikkeisiin: www.ainoatapiola.fi/rakentuu

  Pääesiintyjinä avajaisissa nähdään torstaina 16.3. Anna Puu sekä Putouksesta tutut Aina Inkeri Ankeinen ja Ratiomies Murosen Kari, perjantaina 17.3. JVG ja Lucas, lauantaina 18.3. Hevisaurus ja Muumit sekä sunnuntaina 19.3. Tubettajien Meet & Greet -tapahtuma!

  Tutustu avajaisten koko ohjelmaan täältä >>
  Lue lisää
 • Ihanaa Ystävänpäivää 14.2.!Nappaa tästä talteen ystävänpäivän tarjoukset!

  Timanttiset
   
   Kaikki ystävänpäivälahjat -25 % ovh:sta. Voimassa 9.–14.2.
   
   Nyt Pandoran ystävänpäivä-uutuuksia Tapiolan Timanttisilla!

   Peura

  Ihanat silkkipuuvillahuivit kevään herkullisissa väreissä ja kuoseissa hintaan 9,90 €/kpl

  Kaisan Café

  Ystävänpäiväksi suunniteltu vadelma-suklaapala 2,5 €

  Marimekko

  Ystävänpäivä-etuna kaikille ostaville asiakkaille Suomi100-juhlavuoden sinivalkoinen kassi kaupan päälle!

  MyFit

  Kaverin kanssa liittyessä, aloitusmaksu 0 € sekä helmikuu veloituksetta! Voimassa 13.–14.2.

  Stockmann Tapiola

  Hemmottele ystävääsi hyvällä suklaalla! Lindt Lindor balls maitosuklaapallot sydänrasiassa 5,85 € ja Fazer Geisha sydänrasaissa 6,50 €

  Espoon Kaupunginteatteri

  Ystävän kanssa teatteriin! Äidinmaa-musikaali pe 24.2. klo 19, kaksi lippua yhteensä 70 € (norm. 44 €/kpl). Tarjous voimassa 14.–24.2. ja se koskee vain uusia varauksia. Espoon Kaupunginteatteri lipunmyynti 09 4393 388 ma-pe klo 11-17

  Otso Apteekki
  Aqualan L 200g 7€
  Avene cold cream 2 yhden hinnalla
  D-max 20mikrog. 300 tbl 12,50 € (salmiakkin makuinen)

  Taidelainaamo
  Lainaamossa tarjoilua lapsille ystävänpäivänä klo 11–18, lisäksi 14.2. arvotaan taidelainaamon lahjakortti! Taidelainaamo toimii Heikintorilla, Galleria AARNIn yhteydessä, tervetuloa!
  Lue lisää