Muutoksia ajoneuvo- ja kulkureitteihin tammikuussa 2017

30.12.2016
Tapiolan keskuksen kehittämishankkeen rakennustöistä johtuen tammikuun alussa aloitetaan Itätuulenkujan kannen, Stockmannin kodinosaston ja Sampokujan purkutyöt.

 

Itätuulenkujan kantta puretaan yhteensä 130 metrin matkalta. Itätuulentien läpiajoliikenne on katkaistu väliaikaisesti tammi-helmikuun ajan, jolloin korvaavana yhteytenä suositellaan Revontulentietä.

Sampokujan ja Stockmannin kodinosaston purkutöistä johtuen kevyt liikenne ohjataan Stockmannin ja Ainoan laajennusosan välistä kävelytietä pitkin oheisen kartan mukaisesti. Sampokuja pysyy käytettävänä Stockmannin pääovelta Deliin saakka.

Stockmann palvelee nykyisellä paikallaa normaalisti maaliskuun puoleen väliin saakka, jolloin Stockmann muuttaa täysin uusiin tiloihin kauppakeskus AINOAn laajennusosaan. Etola ja Kirpputori Toinen Kierros muuttavat Länsikulmaan osoitteeseen Länsituulentie 1. Kaisan Cafe avaa kahvilansa kauppakeskus AINOAn 1. kerrokseen tammikuun lopulla.

Itätuulentien liikenne

Purkutyöt vaikuttavat ajoneuvoliikenteeseen tammi-helmikuun ajan, jolloin Itätuulentie ei ole läpiajettava ja liikenne ohjataan Revontulentien kautta 2.1. alkaen. Tonteille ajo mahdollistetaan koko ajan, mutta alueen läpi ei enää pääse ajamaan entisellä tavalla. Maastossa muuttuneista liikennejärjestelyistä tiedotetaan opastekyltein. Myös Stockmannin kodinosaston ja entisen Etolan alla olevat pysäköintipaikat poistuvat käytöstä, ja jatkossa pysäköinti ohjataan Tapiola Parkiin (sisäänajo Itätuulentien länsipäädyssä osoitteessa Etelätuulentie 1).

Lisätietoa:
Espoon kaupunki, Tekninen keskus
Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu: 09 816 25000