Tapahtumat

 • 9.1.2018-21.1.2018Foto Espoo -näyttely

  Vuosittaisen, espoolaisten kamerakerhojen välisen kilpailun parhaat teokset ovat esillä Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytilassa 9.-21.1. Kilpailun teemana on "Kauneutta kaupungissa".

  Vuosittaisen, espoolaisten kamerakerhojen välisen kilpailun parhaat teokset ovat esillä Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytilassa 9.-21.1. Kilpailun teemana on "Kauneutta kaupungissa". 

  Teoksiin voi tutustua kulttuurikeskuksen aukioloaikoina:

  ma–pe 8–21

  la 9–18

  su 9–15


  Lue lisää
 • 16.1.2018-15.5.2018Iltapäivätanssit

  Iltapäivätanssit elävän musiikin tahdissa pyörähdellään kulttuurikeskuksen toisen kerroksen Päälämpiössä. Tansseja tahdittaa yhtye Weteraaniweljet.

  Iltapäivätanssit pääsee pyörähtelemään elävän musiikin tahdissa Päälämpiössä,  kulttuurikeskuksen toisessa kerroksessa. Tansseja tahdittaa yhtye Weteraaniweljet.

   

  Riitta Teikari, laulu

  Juha Keinänen, laulu

  Kyösti Juvonen, klarinetti

  Antero Ketonen, harmonikka

  Kari Koistinen, piano

  Veikko Lappalainen, kitara

  Risto Reims, rummut

   

  Kesto 2 h (väliaika)

   

  Iltapäivätanssit keväällä 2018:

  ti 16.1. klo 14.00

  ti 6.2. klo 14.00

  ti 27.3. klo 14.00

  ti 17.4. klo 14.00

  ti 15.5. klo 14.00

   

  Paikka:

  Espoon kulttuurikeskus, Päälämpiö

  Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo

   

  Järjestäjä: Espoon kulttuurikeskus

   

  Hinta: Vapaa pääsy


  Lue lisää
 • 10.2.2018Tapiolan Talvirieha

  Tapiolan Talviriehaa vietetään jälleen perinteisesti ulkoaktiviteettien ja muiden tapahtumapisteiden kera Tapiolan keskuksen alueella lauantaina 10.2.2018.

   

  Tapiolan Talvirieha on koko perheen tapahtuma, jonka muodostavat talviset ulkoaktiviteetit, ruokakojut ja tapahtumapisteet. Ohjelma alkaa klo 10:00 ja jatkuu myöhään iltapäivään. Tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuun aikana.

  Seuraa tapahtumaa Facebookissa tästä.

  Muista myös Ystäväluistelu klo 17:00.


   

  Lue lisää
 • 10.2.2018Ystäväluistelu

  Tervetuloa Ystäväluistelun pariin lauantaina 10.2.2018 klo 17 alkaen. Tapiolan Jääpuutarha täyttyy luistelijoista, kun Tapiola Sinfoniettan konsertti Espoon kulttuurikeskuksesta lähetetään tapahtumassa suorana valtavalta näytöltä.


  Ystäväluistelu on uniikki talvitapahtuma, josta voi nauttia niin konsertissa Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa kuin Tapiolan Jääpuutarhan luistelukentällä.

  Tapiola Sinfoniettan konsertissa kuullaan rakastettuja klassikoita muun muassa My Fair Ladysta ja Viulunsoittaja katolla -musikaaleista. Tapiola Sinfonietta saa solisteikseen Taideyliopiston musiikkiteatterilaulajat. Orkesteria Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa johtaa Markku Luuppala.

  Tapiolan Jäääpuutarhassa nähdään upeita taidonnäytteitä Espoon Jäätaitureilta, Espoon Taitoluisteluklubilta ja Olarin voimistelijoilta. Esitysten jälkeen kaikki ovat tervetulleita luistelemaan jäälle suurelta näytöltä suorana esitettävän musikaalikonsertin tahtiin.

  Tapahtuman juontaa jäältä käsin Anna-Liisa Tilus ja Tapiolasalista orkesterin intendentti Juha Ahonen.

  Tapiolan Jääpuutarhaan on vapaa pääsy koko illan ajan. 
  Konserttiliput Tapiolasaliin 5 € Lippupisteestä.

  Tapahtuman tekevät yhdessä
  Espoon liikuntapalvelut / Espoo liikkuu ja
  Espoon kaupungin kulttuurin tulosyksikkö / KulttuuriEspoo

  Ohjelmamuutokset mahdollisia.
  Lue lisää
 • 10.3.2018Tapiolan Maalaismarkkinat

  Markkinat ovat todellinen koko perheen tapahtuma, josta löydät niin alkutuottajat, käsityöläiset, kuin erikoistuotteiden myyjät. Maistuvat ruokaherkut ja mielenkiintoiset tuotteet kuuluvat perinteisille markkinoille.

  Kulttuuriaukiolle sijoittuvat markkinat ovat todellinen koko perheen tapahtuma, josta löydät niin alkutuottajat, käsityöläiset, kuin erikoistuotteiden myyjät. Maistuvat ruokaherkut ja mielenkiintoiset tuotteet kuuluvat perinteisille markkinoille.

  Tekemistä ja näkemistä löytyy jokaiselle ikään ja sukupuoleen katsomatta.

   

  Markkinapaikkakartan saat näkyviin tästä: Maalaismarkkinat kartta 10.3.2018


  Lue lisää
 • 25.4.2018-29.4.2018April Jazz

  Järjestyksessään 32. April Jazz –festivaali järjestetään Espoossa 25.–29.4.2018. Vuodesta 1987 lähtien järjestetty April Jazz on pääkaupunkiseudun suurin kansainvälinen jazzfestivaali

  Järjestyksessään 32. April Jazz –festivaali järjestetään Espoossa 25.–29.4.2018. Konserttipaikkoina toimivat Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa, Leppävaaran Sellosali, Espoon modernin taiteen museo EMMA sekä Tapiolan kirkko. Lisäksi perinteiset jatkojamit järjestetään Tapiola Gardenissa keskiviikosta lauantaihin.  Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa ja toimipisteissä.


  Vuodesta 1987 lähtien järjestetty April Jazz on pääkaupunkiseudun suurin kansainvälinen jazzfestivaali, joka esittelee koti- ja ulkomaisten rytmimusiikin huippujen lisäksi nousussa olevia, tuoreita ja kiinnostavia artisteja. Festivaalin järjestää Espoo Big Band ry.

  Lue lisää
 • 4.5.2018-13.5.2018Espoo Ciné -elokuvafestivaali

  Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista. Elokuvafestivaali täyttää kevään valolla ja väreillä – festivaalipäivät ovat 4.–13.5.2018.

  Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista ja vuosien mittaan Espoo Cinéstä on muodostunut keskeinen uuden eurooppalaisen elokuvan esittäjä Suomessa. Festivaalilla nähdään mielenkiintoisimpia uusia elokuvia sekä asemansa jo vakiinnuttaneilta mestareilta että vasta nousemassa olevilta uusilta kyvyiltä. Erityistä huomiota kiinnitetään naisiin elokuvantekijöinä. Vuodesta 2017 lähtien lapsille ja nuorille suunnattu laaja ohjelmisto on koottu uuden nimen alle Junior Cinéksi.

  Kymmenpäiväisen festivaalin aikana esitetään runsaat sata pitkää elokuvaa ja muutamia kymmeniä lyhytelokuvia. Runsasta elokuvatarjontaa täydentää myös yhtä rikas tapahtumatarjonta. Kävijämäärät ovat kasvaneet tasaisesti, festivaalilla vierailee vuosittain noin 25 000 katsojaa.

  Espoo Cinén keskeiset näyttämöt ovat festivaalin oma elokuvateatteri Kino Tapiola ja Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa sekä Finnkino Omena Matinkylässä ja Finnkino Sello Leppävaarassa.

  Espoo Cinén lipuista voit lukea lisää lipunmyyntisivulta, mistä voit myös ostaa sarjakortteja. Huomaathan, että varsinaiset näytösliput ostetaan elokuvien esittelysivuilta.

  Espoo Ciné järjestää myös tänä keväänä ilmaisen Cinén-bussin, joka kulkee silloin kun Tapiolassa on eniten näytöksiä Helsingin keskustan ja Tapiolan välillä kerran tunnissa kumpaankin suuntaan.

  Info
  Info sijaitsee festivaalin ajan festivaalikeskuksessamme Olohuoneessa, Espoon Kulttuurikeskuksessa.

  Lue lisää
 • 19.5.2018Tapiolan Kesästartti ja Maalaismarkkinat

  Tapiolan Kesästartti juhlistaa kesän alkua erilaisten ohjelmanumeroiden ja tapahtumapisteiden kanssa. Perinteiset maalaismarkkinat pidetään samaan aikaan Kulttuuriaukiolla.

  Tapiolan Kesästartti avaa kesäkauden monenlaisella tekemisellä ohjelmanumeroista tapahtumapisteisiin ja ruokakojuihin. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.


  Kulttuuriaukiolla pidetään samaan aikaan maalaismarkkinat. Koko perheen markkinoilta löydät niin alkutuottajat, käsityöläiset, kuin erikoistuotteiden myyjät. Maistuvat ruokaherkut ja mielenkiintoiset tuotteet kuuluvat näille perinteisille markkinoille.

  Lue lisää