Tapahtumat

 • 26.7.2019-28.7.2019IskelmäKesä

  Luvassa on kaksi ikimuistoista kesäiltaa täynnä kaupunkifestivaalin tunnelmaa ja suomalaisten suosikkiartistit livenä. Perjantaina lavalla nähdään
   Antti Ketonen, Matti ja Teppo sekä Raskasta Iskelmää. Lauantaina estradille nousevat Laura Voutilainen, Jonne Aaron, Jannika B ja Eppu Normaali.

  Kaupunkifestivaalikiertue IskelmäKesä tuo huippuartistit ensi kesänä kymmenelle paikkakunnalle ympäri Suomen. Espooseen, Kulttuurikeskuksen aukiolle IskelmäKesä saapuu 26.-27.7.
  PE: Antti Ketonen, Matti ja Teppo, Raskasta Iskelmää: JP Leppäluoto, Tuple Salmela & Antony Parviainen
  LA: Laura Voutilainen, Jonne Aaron, Jannika B, Eppu Normaali

  Molempina päivinä esiintyjien välissä viihdyttää TARMO!

  Ovet auki molempina päivinä klo 17-01.

  1 päivä …… 39,90 €
  2 päivää …… 69,90 €

  Ikäraja K-18. 

   


  Lue lisää
 • 6.8.2019-27.8.2019Kaupunkitanssit Tapiolassa: Elokuu

  Kaupunkitanssit kesällä elokuussa 2019 Espoon kulttuurikeskuksen Amfilla, Tapiolan Keskusaltaan äärellä. Maksutonta paritanssien opetusta kokeneiden opettajien ohjaamana.

  Kullakin kerralla harjoitellaan vain yhtä tanssilajia, ja aina lähdetään alkeista liikkeelle. Aiempaa tanssitaitoa tai omaa tanssiparia ei tarvita. Tervetuloa mukaan tanssimaan!

  Kesällä elokuussa 2019 tanssitaan tiistaisin klo 19–19.45 alla mainittuina päivinä:

  6.8. humppa
  13.8. jenkka
  20.8. foksi
  27.8. cha cha

  Sateen sattuessa tanssituokio toteutetaan kulttuurikeskuksen aulassa, mikäli siellä ei satu olemaan päällekkäistä tapahtumaa.

  Kaupunkitansseihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

  Tanssijoita Amfilla

  Paikka
  Espoon kulttuurikeskus, Amfi (ulkoilmanäyttämö)
  Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

  Järjestäjä
  Espoon kulttuurikeskus ja Tanssiteatteri Tsuumi

  Verkko-osoite
  https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/event/25882-kaupunkitanssit-tapiolassa-tango

  Lue lisää
 • 17.8.2019TAGi on pop -festivaali 2019 (K-18)

  Tapiolan Golfkeskuksessa järjestettävä TAGi on POP -festivaali tarjoaa puitteet pääkaupunkiseudulla kysytylle kesäkonsertille, jonka artistikattausta tähdittävät mm. Juha Tapio. TAGi on POP -kesäfestivaali Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa lauantaina 17. elokuuta. Tapahtuma-alueella ruoka- ja juomamyyntiä. Tapahtuma on K18.

  Paikka: Tapiolan Golfkeskus TAGi, Turveradantie 17, Espoo
  Liput: Peruslippu palvelumaksuineen 49,50 €. Ovelta 54,50 €. Lippu.fi

  Tapahtuman sivut: 
  https://www.tagionpop.fi/?gclid=EAIaIQobChMI2eu8yvTl4gIVVeWaCh3slgAAEAAYASAAEgKM3_D_BwE

   

  Lue lisää
 • 30.8.2019-31.8.2019Makujen Tapiola  Makujen Tapiola tuo tullessaan Tapiolan ravintoloitsijat, Street Food -ruokarekat ja panimoalueen Tuulikinsillalle Tapiolan keskukseen! 
   

  Ruokaa saa molempina päivinä klo 11:00 alkaen ja sitä tarjoillaan iltaan asti. 

  Panimoalue aukeaa myös klo 11:00 molempina päivinä ja huurteisia virvokkeita tarjoillaan iltaan asti. 
   
   
  Tapiolaan saapuu laaja valikoima Street Food -ruokarekkoja sekä paikallisten yritysten ruokakojuja! Tuttuun tapaan ulkoalueelle tuodaan pitkiä ruokapöytiä, joissa voit nauttia katuruokaherkkuja mukavasti istuen sekä rennosta ohjelmasta nauttien. Lisäksi panimoalueella tarjoillaan kylmiä huurteisia herkkujen kyytipojaksi! 

    
  Herkuttelun lisäksi alueella tapahtuu paljon muutakin. Perjantaina Tapiolan keskustassa on erilaista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Perjantaina ja lauantaina Street Food -alueen ohjelmalavalla kuullaan erilaisia musiikkiesityksiä. Lauantaina meno huipentuu kun Street Food -alueen vieressä järjestetään Espoon kaupungin Espoo päivien ulkoilmakonsertti. Konsertissa esiintyy mm. Reino Nordin ja Töölön ketterä. Lisätietoa konsertista löytyy täältä: 
  https://www.espoo.fi/fi-FI/Espoopaiva_huipentuu_Espoopaivan_maksutt(163377) 


  Tarkempi ohjelma ja ruokatarjonta julkaistaan lähempänä tapahtumaa! 


   

  Lue lisää
 • 24.10.2019AINOA avautuu täyteen loistoonsa

  Kauppakeskus AINOAn kolmas ja viimeinen laajennusosa avataan torstaina 24.10.2019  Samaisena päivänä AINOA täyttää kuusi vuotta. Täyteen loistoonsa avautuvassa AINOAssa tulee olemaan yhteensä yli 100 erikoisliikettä, kahvilaa, ravintolaa ja palveluntarjoajaa.

  Uudessa, upeassa ravintolamaailmassa avaavat muun muassa Bistro o Mat, Biang!, Friends & BRGRS, Madison Gastro&Wine, Momotoko ja LN-Sushi Art. Lisäksi kävelykansitasolle ulkoterasseineen avautuvat Hangon Makaronitehdas, Classic Pizza ja olutravintola Gallows Bird Tapiola.

  Uudistuva AINOA korostaa entistä vahvemmin laatua, ihmisläheisyyttä ja vastuullisuutta. Sujuva ja turvallinen arjen asiointi sekä laadukas ostoskokemus viihtyisässä kauppakeskuksessa ovat AINOAn vahvuuksia. Tätä tukee myös ainutlaatuinen ja vehreä kaupunkiympäristö, jonne on helppo tulla niin autolla, bussilla, metrolla, polkupyörällä kuin kävellenkin.

  Tutustu AINOAn laajennukseen sekä kaikkiin uusiin liikkeisiin tarkemmin täältä:
  http://www.ainoatapiola.fi/ainoa-laajenee

  Lue lisää