Tapahtumat

 • 26.1.2019PUOti kiinni ja TILA myyntiin – esitys

  PUOti kiinni ja TILA myyntiin – Jukka Puotila kiertue 2019

  Jukka Puotila lähtee talvella 2019 Suomen kiertueelle esityksellään ”PUOti kiinni ja TILA myyntiin”.

  Esityksessä Puotila imitoi ilmiömäisellä taidollaan runsaslukuista joukkoa suomalaisia julkisuuden henkilöitä ja ruotii ajankohtaisia puheenaiheita ainutlaatuisella humoristisella otteellaan. Hiekka tiimalasissa valuu ja tämä on viimeinen iso Jukka Puotilan valtakunnallinen kiertue.

  Kesto noin 1 h 50 min (sis. väliajan)

  Aika

  la 26.1.2019 klo 19.00 - 20.50

  Paikka

  Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo

  Järjestäjä

  OM Tuotanto Oy

  Hinta

  Liput 35 € (norm.) / 32 € (opiskelijat, eläkeläiset ja min. 20 henk. ryhmät). Lippujen hinnat sis. toimitusmaksun.                                                          

  Liput: lippu.fi

  Lue lisää
 • 9.2.2019Tapiolan Talvirieha

  Tapiolan Talviriehaa vietetään jälleen talviulkoilun merkeissä. Luvassa on riemukasta puuhaa koko perheelle Tapiolan torialueen tuntumassa: lumileikkejä, herkku- ja hodarikojuja, paloautoon ja ambulanssiin tutustumista kuin myös sisäaktiviteetteja Heikintorilla ja AINOAssa!

  Päivitämme tänne pian päivän ohjelman, pysy kuulolla!

   

  Lue lisää
 • 9.2.2019Ystäväluistelu-konserttiYstäväluistelu-konsertissa Riku Niemi Orchestran solisteina kuullaan Mikael Konttista, lauluyhtye SoulSistersiä sekä Annimaria Rinnettä. Luvassa on jäätävää swingiä ja svengiä mutta hurjempien tempojen lomassa annetaan tilaa myös rauhaisalle liitämiselle. Settilistassa vilahtelevat liukkaasti muun muassa Earth Wind and Fire, Kate Bush, Olivia Newton-John, Benny Goodman Orchestra ja Frank Sinatra. Ennen konserttia Tapiolasalissa nähdään luisteluesityksiä Jääpuutarhasta suorana streamina. Konsertin jälkeen ehtii vielä hyvin vaihtaa kengät luistimiin ja suunnata jäälle, jonne ovat tervetulleita kaikki isot ja pienet luistelijat.

  Konsertin liput 10 € myy lippu.fi, Jääpuutarhaan on vapaa pääsy. Salitapahtuman kesto n. 1 h 15 min, ulkotapahtuma klo 17-20.

  Tapahtuma on katsottavissa suorana lähetyksenä osoitteessa espoo.fi/livetapahtumat
  Lue lisää