31.1.2020

Espoon Kaupunginteatteri: Fight Night

FIGHT NIGHT - ONTROEREND GOED, BELGIA

Viisi kilpailijaa. Viisi kierrosta. Sinä äänestät. Vain yksi selviytyy. Panoksena: sinun huomiosi ja rakkautesi, sinun hyväksyntäsi ja naurusi, sinun myötätuntosi ja heikkoutesi, sinun salainen nautintosi ja sydämesi, sinun kannatuksesi, sinun valintasi. Me autamme sinua päättämään sattumanvaraisten tarkastusten, äänestyskylttien, koalitioiden, kampanjoiden, väittelyiden, konsulttien, ovensuukyselyiden, lobbareiden, mielipidemittausten, julkkisehdokkaiden ja kansanäänestysten tuoksinassa. Teemme kaikkemme, jotta paras ei voita.

Fight Night antaa yleisölle konkreettisen vallan päättää, kuka esiintyjistä selviää kultakin kierrokselta jatkoon ja loppuun asti voittajaksi. Yleisö voi vaikuttaa äänestämällä esityksen kulkuun, omalta istuimeltaan. Esitys on mukaansatempaava tutkimusmatka politiikan ja päätöksenteon mekanismeihin. Se toimii myös peilinä katsojalle: millaisin tiedoin me itseasiassa päätöksiä teemmekään ja millaisia olemme vallankäyttäjinä?

Fight Night -esitys on maailmankiertueella matkannut Australiasta Belgiaan, Kanadasta Hong Kongiin ja Sveitsistä se saapuu nyt Espooseen. Esityksen paikallisia tuotantoja on nähty Venäjällä ja Turkissa, ja sen ranskalainen versio on kiertänyt Eurooppaa. Fight Night on belgialaisen Ontroerend Goed -ryhmän suosituimpia tuotantoja; yleisö on äänestänyt jo vuodesta 2013.

Kesto 1 h 30 min, ei väliaikaa
Esityskieli englanti, ei tekstitystä

Fight Night

Tapahtuma-aika:
pe 31.1.2020 klo 19.00 - 20.30

Tapahtumapaikka:
Espoon kulttuurikeskus, Louhisali
Kulttuuriaukio 2, Espoo

Hinta:

35/32/20€ + toimitusmaksu (alk. 1 €) (lippu.fi)