Kaikki auttamaan joulupukkia!

15.11.2019

 

“Huomio huomio kaikki tontut! Korvatunturin kompassi rikki on ja Pukilla tehtävä mahdoton. Ei lahjojen jaosta tule mitään kun Petteri säntäilee länteen ja itään.”

 

Tällaisen hälytysviestin sai tonttukännykkäänsä unenpöpperöinen Tapio-tonttu. Nyt hän ja Aino-tonttu tarvitsevat kaikkien apua ja lupaavat palkaksi jokaiselle joulupukin Tonttudiplomin.

 

Yksi Tapiolan keskuksen Joulunavauksen huipentumista on jälleen joulupolku. Sen mukana kierrellään eri puolella keskusta ja osallistutaan iloisiin tapahtumiin eri pisteissä. Niissä voi mm. lähettää terveisiä Korvatunturille, herkutella joulupuurolla, koristella pipareita ja askarrella.

 

Joulupolku käynnistyy klo 12–15 kauppakeskus AINOAn infopisteeltä, josta saa mukaansa kartan ja vinkkejä matkaan. Matkaa tehdään numerojärjestyksessä ja sen aikana käydää kauppakeskuksen lisäksi esimerkiksi keilahallilla, Marimekon myymälässä ja Tapiola Garden -hotellissa, jossa koristellaan pipareita.

 

Klikkaa Joulupolkusivulle tästä.

 

 

Joulupukki saapuu klo 11

 

Joulunavaus on täynnä ohjelmaa, josta jokainen löytää omansa. Perinteiseen tapaan joulupukki laskeutuu taas tonttuineen tapahtumalavalle klo 11. Ohjelmaa esittävät mm. Mimmit, Mutaveijarit, Tapiolan kuoro, Tiernapojat ja pop-kanteleen taitaja Ida Elina. Lapset voivat käydä tapaamassa joulupukkia ja kaikenikäiset pääsevät ihmettelemään Suomen suurinta pienoisrautatietä. Päivä huipentuu ilotulitukseen klo 17. Sitä kannattaa katsoa AINOAn vierestä Leimuniitylle päin.

 

Tervetuloa Tapiolan Joulunavaukseen!

 

Katso Joulunavauksen ohjelma tästä.