Tervetuloa Tapiolaan!

Tapiolan perinteikkään keskuksen 150 liikettä ja palvelua tarjoavat monipuolisen kaupan palveluvalikoiman kauempaakin tuleville. Pienet erikoisliikkeet, kauppaketjut ja tavaratalojen valikoimat maustettuna alueen ravintola- ja kahvilatarjonnalla luovat puitteet viihtyisään asiointiin ja vapaa-ajanviettoon.

Tapiolan ytimessä sijaitsevan Tapiolan Stockmannin valikoima ulottuu muodista urheiluvälineisiin sekä lastenvaatteista ruokamaailma Herkkuun. Vuonna 2013 avattu kauppakeskus AINOA käsittää 30 erikoisliikettä ja shoppaaja löytää saman katon alta muotia tutuista merkistä maailmankuuluihin brändeihin. Suomen ensimmäinen kauppakeskus, vuonna 1968 valmistunut Heikintori, on perinteinen kohtauspaikka, jossa toimii 40 liikettä. 

Ostosten lomassa voi piipahtaa vaikka lounaalla alueen viihtyisissä kahviloissa ja ravintoloissa. Tapiolassa toimii 30 kahvilaa ja ravintolaa, joista jokainen löytää itselleen mieluisan levähdyspaikan. 

Tapiolan liikkeiden aukioloajat vaihtelevat liikekohtaisesti. Tutustu alueen liikkeisiin ja aukioloaikoihin opaskartan avulla.

Tapiolaan pääset niin kävellen, pyörällä, autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Tutustu saapumisohjeisiin.