Tapiolan Kirjokansi

Laajentuneen kauppakeskus AINOAn päälle valmistuu Kirjokansi, joka on oma puutarhamainen saarekkeensa asumiseen ja elämiseen. Asukkaille tämä on rauhallinen keidas, jossa kaikkien viihtyisyys on huomioitu. Piha-alue tarjoaa tilaisuuden niin esteettiselle nautinnolle kuin päivän viettoonkin. Sitä kiertää kaunis maisemoitu kävelyraitti tarjoten mahdollisuuden irrottautumiseen arjesta omalla korkeudellaan. Kirjokannen yhteydet kävely- ja ostosraiteille, keskuspysäköintiin, bussi- ja metroterminaaleihin ja kauppakeskukseen tehdään niin sujuvaksi ja turvalliseksi kuin mahdollista.

Kirjokannen uusimmat talot Taiantaika ja Tammen Taittaja valmistuvat keväällä 2020.

 

Havainnekuva

Kirjokanteen valmistuu yhteensä viisi asuintaloa. Kaksi kerrostaloa ja yksi pienkerrostalo valmistuivat ensimmäisessä vaiheessa, keväällä 2017. Lähes kaikista asunnoista aukeaa leveä lasitettu parveke, jonne tila jatkuu sisältä ylellisen väljästi. Huoneistotyyppejä löytyy kaikkiin elämäntilanteisiin: kompakteja yksiöitä ja kaksioita sekä muunneltavia useamman makuuhuoneen koteja.

Näkymä sisältä aukeaa upeasti maahan asti ulottuvien liukuovien läpi yhdistäen ulko- ja sisätilat kauniisti keskenään. Väljät penthouse-huoneistot kerrostalojen 12. kerroksessa muokkaavat myös rakennusten yleisilmettä useampaan ilmansuuntaan aukeavine terasseineen. Valkean Virittäjän pienkerrostalossa asut kuin omassa talossasi keskellä kaupunkikeskusta. Pienkerrostalon läpitalon huoneistojen parvekkeet ja pikkupihat aukeavat upeisiin Leimuniityn maisemiin.

Kerrostalojen sisäänkäynti on kansitasolta (taso 6), jossa sijaitsevat myös keskushissit, joiden avulla voi kulkea kaikkiin Kirjokannen alla oleviin tiloihin. Näiden hissien lisäksi taloissa on omat hissinsä ja lisäksi kansitasolta 4 lähtevät hissit kävelyraiteille. Näille hisseille on kerrostaloista esteetön kulku. Molempien kerrostalojen alimmissa kerroksissa ovat taloyhtiöiden saunatilat sekä pesutupa. Myös irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot löytyvät täältä.

Lue lisää: tapiolankirjokansi.fi