Let it snow! SOS Lapsikylä 70 vuotta

18.11.2019
Jouluinen hyvän mielen konsertti tänä vuonna 70 vuotta täyttävän SOS-Lapsikylän hyväksi. Esiintyjinä säteilevät popkanteletar Ida Elina ja Sunan koulun kuoro, Tiina Raulan johtamana. Konsertti tarjoaa ilon säveliä ja koskettavia hetkiä kaiken ikäisille. Ohjelmistossa kuullaan joululaulujen lisäksi kotimaisia ja kansainvälisiä helmiä sekä Ida Elinan omaa, upeaa tuotantoa.

Konsertin järjestetään Tapiolan kirkossa, järjestäjänä Fantastico Production Oy, yhteistyössä espoolaisten Rotaryklubien kanssa.

Kansainvälinen SOS-lapsikyläjärjestö on 70 toimintavuotensa aikana tarjonnut miljoonille lapsille mahdollisuuden elää turvallista lapsuutta perheessä. Suomessa järjestö on toiminut vuodesta 1962 lähtien. SOS-Lapsikylän tavoitteena on auttaa haavoittuvassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia. Järjestö tarjoaa toiminnan piirissä oleville perheille apua, tukea ja yhteisöllistä toimintaa.Lippuja myyvät myös R-kioskit sekä https://www.lippu.fi/myyntipisteet

Lippu.fi: Peruslippu alkaen 22,50 € + toimituskulu alk. 1 €
10 - 16- vuotiaat lapset 11,50 € + toimituskulu alk. 1 €
Alle 10-vuotiaat maksutta vanhempien seurassa

Lippuna toimivia käsiohjelmia saatavilla myös kello 17 alkaen Tapiolan kirkon ovelta sekä espoolaisilta Rotaryklubeilta.
20 €/ 10 €

Konsertin kesto noin tunti.