Feelia Ruokakauppa Noutopiste
Feelia Ruokakauppa: kunnon kotiruokaa valmiina ovellesi – ja nyt myös kylmänoutoautomaattiin

Suomen ensimmäinen ruoan verkkokaupan noutoautomaatti löytyy Kauppakeskus AINOASTA. Voit napata kotiruokatilauksesi mukaasi itsellesi sopivalla aikataululla! Feelia Ruokakaupan kylmänoutoautomaatti sijaitsee kauppakeskuksen M-tasolla.

Feelia Kotiruoat helpottavat arkea ja monipuolistavat ruokahetkiä – oli kyse tavallisesta arjesta, etätöiden lounaista, kiireisistä ruuhkavuosista, juhlavammista tilaisuuksista tai vaikka mökkireissusta.
Miksi Feelia Ruokakauppa?
• Koska haluat aikaa keskittyä olennaiseen
Helpota arkeasi! Kuumennusta vaille valmiit kotiruokamme siirtyvät jääkaapista lautaselle nopeasti, ilman sen kummempaa suunnittelua, joten sinulle jää enemmän aikaa elämiseen.
• Kotimaisuus
Kotiruokamme valmistetaan Pyhännällä, Pohjois-Pohjanmaalla. Perunan matka pelloilta pataan mitataan tunneissa. Yli 80 % raaka-aineistamme ovat kotimaisia.
• Edullisuus
Feelia Ruokakauppa tarjoaa kohtuuhintaista kunnon kotiruokaa alkaen 1,32 € / annos.
• Nopea kuljetus koko Suomeen
Saat ostoskoriin klikkaamasi kotiruoat kotiovellesi tai noutoautomaattiin päivässä-parissa.
• Helppous
Onnistu joka kerta: pussi auki, kuumennus ja nauti! Kotiruokamme sopivat myös juhliin, retkievääksi, leireille ja muihin jopa 250 hengen tapahtumiin.
• Pitkä säilyvyys – ilman säilöntäaineita
Kotiruokiemme valmistusmenetelmä takaa pitkän säilyvyyden ilman valmistuksessa lisättyjä säilöntäaineita. Kotiruokamme säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia, mikä vähentää myös ruokahävikkiä! Osa käyttämistämme raaka-aineista, esimerkiksi kinkku ja kerma, sisältävät säilöntäaineita, jotka ilmoitetaan ainesosaluettelossa.
• Kasvava valikoima
Jatkuvasti kasvavasta valikoimastamme löydät lautasellesi sekä kotiruokien klassikoita että jänniä makuja maailmalta, kinkkukiusauksesta Tikka Masalaan. Löydät verkkokaupastamme helposti myös erityisruokavalioihin sopivat vaihtoehdot.
• Vastuullisuus
Kunnon kotiruokamme valmistetaan hygieenisesti tarkoin valituista, puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Tunnemme raaka-aineidemme alkuperän ja kerromme sen kuluttajille jokaisessa pakkauksessa. Ruokahävikin vähentäminen on meille sydämen asia. Siksi pakkauskoot on tarkoin harkittu.

Miten kylmänoutoautomaatti toimii?
Tee tilaus osoitteessa www.feeliaruokakauppa.fi. Palvelu on saatavilla Kauppakeskus AINOAn lähialueilla asuville. Sitä tarjotaan kassalla, jos voit käyttää sitä.
Toimitus kylmänoutoautomaattiin maksaa 3,90 € (ilmainen toimitus yli 100 €: arvoisille tilauksille) ja toimituksen voi valita joko tiistaille tai torstaille. Saat tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.
Tekstiviestissä on koodi, jolla voit noutaa tilauksesi automaatista. Tilaus on noudettava 48 tunnin kuluessa.