Tapiola palaa kaupunkikehityksen kärkeen

Tapiolan keskuksen kehittämisessä otetaan nyt jättiaskel eteenpäin, kun Kauppakeskus AINOAn kolmas ja viimeinen osa avautuu.

Samalla jo 66-vuotiaaksi varttunut Tapiola palaa takaisin kaupunkikehityksen suunnannäyttäjäksi, jollaiseksi se rakennettiin 1950- ja 1960-luvuilla.

Vuosikymmenten kuluessa Tapiolaan rakentui laaja kaupan, kulttuurin ja julkisten palvelujen verkosto. Ajan myötä asukkaiden ja asiakkaiden tarpeet ovat kuitenkin muuttuneet. Nyt tuo kaupallinen ydin on uudistettu palvelemaan nykyajan tarpeita ja vaatimuksia.

Kuusivuotias kauppakeskus AINOA on jo lunastanut paikkansa Tapiolan kaupallisena sydämenä. Vuonna 2018 AINOAssa asioi yli kuusi miljoonaa ihmistä. Vaiheittain rakentunut kauppakeskuskokonaisuus on viimein valmis ja nyt asiakkaat saavat nauttia yli sadan liikkeen, kahvilan ja ravintolan tarjonnasta. AINOA tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen muotia ja sisustusta, tutummista brändeistä erikoisliikkeisiin, joita ei muualta löydy. Korkeatasoinen ravintolamaailma AINOA Food Garden sekä katutason ravintolat ulkoterasseineen luovat viihtyisät puitteet niin lounashetkiin kuin teatteri-illan jatkoihin ystävien kanssa.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi ja kävijämäärien tilastoimiseksi.