Tapiolan Joulunavaus 20.11.2021

Tapiolan Joulunavaus 20.11.2021

Tapiolan odotettu Joulunavaus tulee taas! Joulukausi avataan Tapiolassa lauantaina 20.11. ja päivän aikana virittäydytään joulun odotukseen koko perheen jouluisen ohjelman parissa.

Joulupukki ja tontut saapuvat Tapiolaan perinteiseen tyyliinsä ilmojen halki laskeutuen – unohtumaton elämys niin lapsille kuin aikuisille!

Ulkolavalla jammailevat Aarne Alligaattori, Mimmit ja Muumit, ja ääneen pääsevät myös Tapiolan alueen lapset ja nuoret. Päivän aikana Joulupukki tapaa lapsia ja kuuntelee toiveita Kauppakeskus AINOAssa ja koko Tapiolassa on paljon jouluista ohjelmaa.
 

Lavaohjelma ulkolavalla Länsituulella, Kauppakeskus AINOAn edustalla:

 
10:00 Mimmit
10:30 Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu – Arne Alligator & Djungeltrumman
11:00 Jousenkaaren koulun 4M -luokka
11:05 Joulupukin ja tonttujen laskeutuminen Kauppakeskus AINOAn katolta ja Joulupukin tervehdys lavalla
11:20 Muumit
11:45 Tapiolan kuoro
12:00 Mimmit
12:30 Muumit
13:00 Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu – Arne Alligator & Djungeltrumman

Joulupukki tavattavissa:

12.00-12.45 Kauppakeskus AINOA Joulumaa (2. kerros)
13.00-13.45 Kauppakeskus AINOA Joulumaa (2.kerros)
14.00-14.45 Kauppakeskus AINOA Joulumaa (2.kerros)

 

Ohjelmassa lisäksi:

 
Kauppakeskus AINOA jakaa Joulunavauspäivänä suklaajoulukalentereita joulun odotukseen. Jaossa myös uunituore joulukuvasto!
 
Kauppakeskus Länsituulessa joulumuori ja ensi kertaa esiintyvä Länsitonttu jakavat perheen pienimmille pipareita ja mehua Tontturastilla katutasossa.
 
Klo 10-14 Tontturasti Kauppakeskus Länsituulen toisessa kerroksessa, katutasossa. Jaossa pipareita ja mehua.
Klo 11-13 Tapiolan Keilahalli tarjoilee joulupuuroa (500 ensimmäiselle)
Klo 11-13 GOAT tarjoilee piparkakkuja, glögiä ja kaakaota ravintolan edessä niin kauan kuin tavaraa riittää. Jaossa myös GOATin etukuponkeja!
Klo 11-18 Tapio Nalle ilahduttaa lapsia AINOAssa
Klo 11.30-13.30 Poniratsastusta Kulttuuriaukiolla Marimekon edessä
Klo 13.30 Muumit halattavissa Kauppakeskus AINOAn 1. kerroksen lavan läheisyydessä
klo 16.15-20 Tapiolan Nuorisotilan avoimet ovet: tarjolla glögiä ja pipareita
 
 
Joulukukkaäänestys Plantagenissa! Äänestä joulukukkasuosikkisi Plantagenin myymälässä. Äänestäjien kesken arvotaan 3 kpl 50€ arvoisia lahjakortteja.
 
XS Lelut myymälässä on arvonta, jossa voi voittaa itselleen pelisetin!
 
Nouda suklainen yllätys mistä tahansa Shortcutin AINOAn salongista. Shortcut FLOW:n edessä pop-up -piste, jossa tehdään pikakampauksia, tasausleikkauksia, miesten koneajoja sekä lasten leikkauksia ilman ajanvarausta tasahintaan 20 €. Oribe-ostajalle kaupan päälle tuotelahja, arvo 15 €
 
Fiilingin myymälässä alkaa ToiveLeluArvonta! Vieraile myymälässä ja osallistu joulun mahtavimpaan arvontaan, palkintona valitsemasi lelu tai peli koko Fiilingin valikoimasta!
 
SYNLAB tarjoaa jokaiselle lauantaina 20.11. tutkimuksessa käyvälle laboratorio- ja magneettikuvausasiakkaalle kahvin tai glögin naapurikahvilassa Cafe Tarinassa. Varaa aika osoitteessa synlab.fi tai piipahda toimipisteessä kauppakeskus AINOAssa.
 
Espoon kulttuurikeskuksessa nähdään Pikku Kakkosesta tuttu lasten suosikki Tuomo Rannankari! Tuomo Rannankarin lastenkonsertissa ”Leikki on lasten työtä” soivat TV:n lastenohjelmista tutut laulut. Tuomon kanssa lavalla musisoi Hiekkakakkuorkesteri, jonka jäseneksi pääsee konsertissa ihan jokainen lapsi ja aikuinen. Tervetuloa iloiseen lauluun ja leikkiin! Tapiolasali klo 15.00.
Soveltuu kaikenikäisille. Liput: 14,50€ + toimitusmaksu (alk. 1€)
 
Karvaisten ystävien Joulunavaus:
 
Lemmikkitarvikeliike Willissä on koirien herkkubaari! Herkkubaarissa koirat pääsevät maistelemaan nameja, herkkuja sekä koiraolutta. Kissoille jaossa lahjakasseja kotiin viemiseksi.
 
klo 15-16 Musti ja Mirri tarjoaa kynsienleikkausta koirille tarjoushintaan 5€ !
Lisäksi aktivointilelujen testausta karvakuonoille.
 
 
Hyväntekeväisyyspisteet:
 
Klo 10-16 Lions Clubien Auta Lasta Auta Perhettä -tempaus AINOAn M-tasolla avun tarpeessa olevien lapsiperheiden tueksi.
 
20.11-12.12 Joulupuu -keräys Kauppakeskus AINOAn 1. kerroksen infolla ja Alkossa M-tasolla (infon ja Alkon aukiolojen mukaan)
 
 
Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi ja kävijämäärien tilastoimiseksi.